FOLLOW Aleeya's Touch!

Aleeya's Touch "Help me I need a MAKEOVER Competition SEASON 1

13 July 2010

Citra Maya Engagement/ Tunang....

Dah lama tak update blog nih pasal Aleeya's Touch kan? blog nih dah lebih kepada TIPS DAN PETUA lorr pulakk... tapi tak pe.. dekat my facebook group Aleeya's Touch ada lah update sikit-sikit gambar untuk makeover dan  tunang, dan sanding customer Aleeya....

Sapa yang nak tengok lebih lanjut.. bole join facebook group Aleeya's Touch ok.. KLIK SINI UNTUK KE Aleeya's Touch Facebook Group!


Mari kite lihat sejenak... Gambar-gambar Citra sebelum dan selepas mekup ....



dan lagi gambar-gambar citra..







Ok lah.. tak payah banyak-banyak cerita.... lepas citra habis jer makeup, dia pon bizilah dengan kenduri kendara dia.. dan jugak berposing sana sini dengan kazen-kazen dia!

citra jugak budak yang mendengar cakap! dia ikut tu petua dari Aleeya's Touch untuk before tunang nih... siap before mekup dia pergi basuh muka dia dan scrub muka lagi! bagus... baguss! i like!

sampai ketemu lagi yaaa!! adioss!

3 comments:

eLFiRa aRisanti said...

wah cantiknya :)

ejea said...

cantik kaler lips die...nk cmto gak,,tp xreti nk wt..leh kongsi care x???tQ:)

Aleeya Zailan said...

hi ejeaa... kaler lips tu i mix kan... any lipstik orange+pinkish color, pastu dlm bibir letak kaler bright red and blend!!! :)