FOLLOW Aleeya's Touch!

Aleeya's Touch "Help me I need a MAKEOVER Competition SEASON 1

25 July 2011

Terms & Conditions "Help me I need a MAKEOVER Competition SEASON 3"

UNDIAN RAKAN2 MEMBANTU ANDA UNTUK MENANG!!!


* Hantarkan gambar natural (tanpa make-up/ simple make-up)  


Isteri/ tunang/ kekasih/ ibu/ anak/ adik/ kakak/ rakan (dengan izin mereka) atau gambar anda sendiri

Syarat2 penyertaan

-  Terbuka kepada semua rakyat Malaysia
-  Perempuan sahaja yang boleh menyerati pertandingan ini.. 
- Dapatkan seberapa ramai rakan2 anda untuk mengundi anda dengan menekan symbol ‘like’ dalam Aleeya’s touch album
-  Spamming, gambar lucah dan mesej yang tidak berkaitan akan di BAN
-  Pemenang akan diumumkan pada 29th August 2011 (masa akan diberitahu kelak)
-  Sesi photoshoot mestilah dilakukan berdasarkan tempat yang dipilih oleh photographer
-  Sesi makeover dan photoshoot mesti diselesaikan sebelum 31 Disember 2011
-  Peserta dibawah umur 18 tahun mestilah mendapat kebenaran ibu bapa dahulu.
-   Penyertaan adalah terhad kepada seorang bagi setiap satu pernyertaan.
-   Keputusan pihak penganjur adalah muktamad
-  Pihak penganjur berhak menarik balik hadiah sekiranya pemenang tidak memenuhi syarat2 pertandingan
-  Pihak penganjur berhak menyiarkan gambar yang telah dihantar tanpa persetujuan peserta.
- Peserta dianggap telah bersetuju dengan syarat2 penyertaan apabila menyertai pertandingan ini.


Sertai FAN PAGE Aleeya's Touch dan sponsors2 untuk pertandingan ini

List of SPONSORS:

CLICK UNTUK JOIN MEREKA

1. Honda Global Amity Sdn Bhd
2. Protouch Hair & Beauty Studio
3. The POPLOOK.COM
4. Nine to Nine Hair Studio  
5. Studio Mediakreatif
6. Nurrul's Scarf, Blouse & Maxi
7. Credozone

12 comments:

Rizha. said...

saya boleh join lagi kah kak leeya ? hadiah masyuk gila ! ;D

Aleeya Zailan said...

errr.. bole kot? hhahaa

Rizha. said...

hahaha xde lah. ;D

Aleeya Zailan said...

every season pon rizha ckp camtu :P heheheh

waniey..... said...

macam mana nak joint?

Aleeya Zailan said...

if u nak join, baca entry ni http://aleeyazailan.blogspot.com/2011/07/haiii-korang.html

Anonymous said...

masih bole join lg x???

Nurul Atiqah said...

no 2

Anis Adila Aris said...

contest yg ditunggu2 datang lagi :)

Aleeya Zailan said...

masih terbuka kepada sesiapa yg nak join :)

exchange vote is not allowed ok

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen suda emailkan maklumat diri.. teringin nk join contest nie... menarik, harap boleh belajar sesuatu yg baru...

ID Folower : NurReen
ID FB Nurul Azren

reen_ichyliebe22@yahoo.com

yuki said...

kak aleeya, akak count ke vote dri luar negara such as indonesian & etc..saya lihat ramai contestant yg dapat vote dri negara luar,,.