FOLLOW Aleeya's Touch!

Aleeya's Touch "Help me I need a MAKEOVER Competition SEASON 1

09 February 2010

Fatin Makeover!

Sebab hari ini bosan sangat duduk rumah tak de nak buat apa... i decided nak update blog lagi... kali ini kite akan tengok makeover untuk Fatin pula...




Ini akan di siarkan gambar Fatin before and after the MAKEOVER! posing sakan laa minah ni lepas di makeover kan.. baju dia pon kite makeover kan skali... x seswaii ok pegi makeover pakai t-shirt! uh uh... jom kite tengokk!!


budak ni tak payah mekup pon dah cantik! natural beauty gitu!


ini gambar dari tepi pulak... sebab ada beberapa gambar AFTER di ambill dari tepi juga!


oppss ini gimik ajer!!!! untuk mengaburi pandangan anda! hehehe joking2!


TADAAAAA!!!~~~~ ini lah Fatin selepas di makeoverkan oleh Aleeya's Touch!

nak lagi tak?


lawa takkkk???





dan mari kite sama-sama saksikan GAMBAR BEFORE AND AFTER MAKEOVER DUDUK BERSEBELAH-BELAHAN! hhehe



sekian terima kasih!!!!

4 comments:

Reena Shah said...

she looking great after the makeover!! i like da beads... alah..alah..bollywood!!

Reena Shah said...

she looking stunning after da makeover and i like da beads on her eyes..alah..alah..bollywood!!

qy'sdiaries said...

wahhh! i love this!didnt make any make up class?

Aleeya Zailan said...

reena: thx reeena :) u did a great job on ur customers tooo! :)

qy: soo far this year x de kot :) may be next year.. sbb this year a lil bz lor... kak reeena atas tu ada buat klass mekup :) tanya la dia :)