FOLLOW Aleeya's Touch!

Aleeya's Touch "Help me I need a MAKEOVER Competition SEASON 1

07 June 2010

The Winner for "Help Me I need a MAKEOVER Contest!" by Aleeya's Touch

Salam semuaa!!!~ 

Sekarang nih sangat busy... musim budak cuti sekolah dan musim orang kawen-kawen nih... mengigil dah kaki nak naik tangga dengan sakit belakang lagi! wahh terbaik!!! wahlauuweyyhh! seyes sangat tu penyakit nih..

Apa-apa pon nak kene update jugak blog nih... ramai yang bertanya pasal tips-tips kecantikan dan macam-macam lagi. nanti Aleeya update korang yer... kene buat nih dulu..

Ingat tak beberapa bulan lepas... Aleeya ada buat CONTEST untuk semua FOLLOWERS DAN FB GROUP MEMBERS Aleeya's Touch? sekarang ini... mari kite tengok hadiah untuk pemenang contest tu... nama dia RIZHA, Student di UITM SHAH ALAM... major in Accounting gitu... bakal Accountant adik nih.. kulit dia pon comel.. senang nak mekup... sekali calit foundation tu dah rata... ini lah kene pandai jada kulit baru bole pikir pasal foundation ok?

JOM KITA RAMAI-RAMAI SAKSIKAN KEHEBATAN RIZHA CUMA DIBIDANG MODELING! ecewahh... ada bakat tu!


Click gambar untuk image lebih besar!


Click gambar untuk image lebih besar! 


Click gambar untuk image lebih besar! 

Click gambar untuk image lebih besar! 

Click gambar untuk image lebih besar! 

Click gambar untuk image lebih besar! 

 

DAN ini ialah gambar yang RIZHA CUMA submit untuk "Help Me I need a MAKEOVER!" Contest .. dengan undian 102Votes! Congratulations RIZHA....
RIZHA CUMA ni jugak seorang blogger yang tak kurang pemesnyer! sila lah lawati blog dia yer!  CLICK SINI UNTUK TERBANG KE BLOGSPOT RIZHA CUMA!



so.... korang yang nak join Aleeya's Touch next contest.. bole la jadi follower blog ini dan group member di FB... CLICK SINI UNTUK FB GROUP Aleeya's Touch!`

7 comments:

Mashii said...

sedang bertaubat nih..nak masuk contest akak yang akan datang..hihi~

Aleeya Zailan said...

mashi: hahhahaaaa.... contest dah nak dekat dah :p tgh tggu masa nak upload dan war war kan saje..

Rizha. said...

haha. thanx kak leeya.
tlg promote beloh rizha lagi !
hahaha.
thanx taw utk makeup yg super duper awesome !
suka gilaaaa ! :D

Aleeya Zailan said...

Rizha: thx to Honda Global Amity jugak sbb sponsor photoshoot aritu...

dah awak lawa,... jd laa lawa :P

syazwani thaharuddin said...

waw !
cmne mau join contest tu ??

Aleeya Zailan said...

syazwani: nak join contest yer? kite tunggu SEASON 2 punye yer?

aakak tengah mengupdate sponsor dan apa hadiah yg nak diberi nih... tunggu ek? dlm minggu ni or minggu depan ada lah tu.. jangan lupa join ok!

Nsyzwni said...

sure wani join !
hee :D
mau kasi self confident tu oke skit :)