FOLLOW Aleeya's Touch!

Aleeya's Touch "Help me I need a MAKEOVER Competition SEASON 1

26 May 2011

Aleeya Zailan is back on blogspot!

Hi semua! lama betul tak update blog ni kan? nak tau kenapa tak? sebabnyee Aleeya tersangat laa bz melahirkan anak dan membesarkan anak yg baru 7 bln lebih sekarang... Aleeya lahirkan baby seberat 3.16kg pada 20.10.2010 pada jam 20:10... hehehe itu tipoooo.. baby lahir pukol 12pm laa... hehhe...


ini masa baby punye class @ gymboree... and dia baru 4mth!
ni dah pandai merangkak dah.. @ 7mth!
dan ini dah pandai nakal melompat2 dan memanjat @ 6mth


sooo sampai sekarang memang lah tak dapat buat kerja lain. asik menjaga si kecik yang makin hari makin nakal nih...

terima kasih pada semua yang setia menanti entry2 baru aleeya yer... ada juga yang call tanya khabar... tanya tipss :) and aleeya dah promise banyak nih nak update blog dengan macam-macam topik.. harap2 setiap kali baby tido... aleeya dapat lah meluangkan masa mengupdate blog ni yer.. 

1 comment:

aien naliza said...

yeah.. lepas ni bole bace tips kecantikan banyak banyak lagi..