FOLLOW Aleeya's Touch!

Aleeya's Touch "Help me I need a MAKEOVER Competition SEASON 1

01 June 2011

Umur 14 taun dah x VIRGIN tapi claim ada maruah diri dan VIRGIN COCONUT OIL?

hi semua... kali ini tengah2 pagi ni nak update blog sebab nye nak komen dekat blog adinda yang tersebar luas sekarang dan tersangat femesnye dia. kisah dia mesti korang semua dah baca... kesah apa aku bukan virgin http://milanomonstaa.blogspot.com/2010/12/kesah-ape-aku-bukan-virgin.html <<< klik. kalau korang baca dan amati betul2 tajuk blog itu.. amatlah memalukan. disebabkan Aleeya ada seorang anak sekarang dan seorang ibu, mesti sedih punye kalau anak menconteng arang dekat muka kite.. well ini internet kite cakap sekarang... copy n paste je, share je.. tupppp bersepah sana sini hal peribadi kite tergadai.

mak baapak susah payah cari duit, tapi anak pula buat aib.

well we will talk about VIRGIN COCONUT OIL sekarang! dah terlanjur cakap pasal virgin kan...

masa Aleeya dalam pantang dulu, my confinement lady nih suruh aleeya telan virgin coconut oil atau minyak kelapa dara 2 sudu tiap hari! pagi dan malam!

rasa dia! euuwwhh.... rasa macam kerisik tapi oily and isk2 tak bole telan!...

baca punye baca tentang virgin coconut oil nih.. kalau kite rajin minum dan amalkan... bole buat rambut cantik, kulit cantik DAN yang paling menarik tertarik ialah... BOLEH KURUSKAN BADAN! seriuss tak tipuuu... kalau korang sanggup buat dan telan.. sila cuba!  kalau tak caya juga sila google! ni ada artikel aleeya copy sikit bagi korang mudah nak google :)

"Many people have reported that consuming Virgin Coconut Oil (VCO) helps them to lose weight. They often see increased energy levels and fewer cravings for carbohydrates and sweets. It’s easier for many people to eat less when consuming 2 - 4 Tablespoons of coconut oil per day, because the fats provide a feeling of satiety or fullness after eating that is not generally experienced when eating a low-fat meal."   virgin coconut oil: lose weight!  << klik


Aleeya tak dapat lah nak cuba... sebab tekak ni tak nak menerima minyak itu untuk ditelan :D

ohh btw, Aleeya botakkan baby aritu, pastu gosokkan kepala dia dgn minyak tu... sebab diri sendiri tak bole telan, jadi turunkan lah kepada anak.. mudah2an rambut dia cantik! :) tapi bau dia... isk3.. tak tahan! heheh selain minyak kelapa dara.. minyak zaitun pon bole juga buat rambut lebat cantik, hitam dan silky! buat masa tidur.. dan cuci bersih2 esok paginyaa!

3 comments:

Hell Torres said...

boleh percaya ke virgin coconut oil ko ni boleh lose weight hah angry bird kaler kuning cik aleeya zailan?...hahaha...

Aleeya Zailan said...

percayalah.. sebab daku x jual bende nih...

Aleeya Zailan said...

percayalah.. sebab daku x jual bende nih...